BESTELLEN EN RESERVEREN

Bestel nu online voor afhaal of levering

TAKE AWAY
Voor afhalen hoeft niet gereserveerd te worden…zorg wel voor 1,5 m afstand bij het afhaalloket en volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers.

LEVERINGEN
Voor afhalen hoeft niet gereserveerd te worden…zorg wel voor 1,5 m afstand bij het afhaalloket en volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers.

Reserveer nu je plek in ons restaurant

RESTAURANT UITSLUITEND OP RESERVERING
Vanwege de voorgeschreven 1,5 meter afstand en maximaal 30 gasten gaat dit wel iets anders dan u van ons gewend bent. U kunt voor ontbijt, lunch of een snelle hap online reserveren.

A la minute aan de deur als er een plekje vrij is. (U bent dan natuurlijk niet verzekerd van een plekje).In beide gevallen moet u een formulier invullen met gegevens en een gezondheidsvraag.  

WARME LUNCH & DINNER
Voor ontbijt/lunch in ons restaurant werken wij binnen ons reserveringssysteem met tijdsloten van 45 minuten tot max 3 uurtjes. U kunt u reservering plaatsen via facebook van onze betreffende locatie of online op onze website.

TERRAS
Voor het terras hoeft u niet te reserveren, uiteraard vragen wij voordat u de plaats wordt gewezen naar uw gezondheid.

‌Mocht het weer onverwacht slechter worden dan moet u er rekening mee houden dat u misschien niet naar binnen kunt vanwege het beperkte aantal gasten dat we binnen mogen ontvangen.

AANTAL PERSONEN PER RESERVERING
Er mogen binnen maximaal 4 gasten per tafel plaatsnemen. 
Als het gezelschap één huishouden deelt, is het maximum 4 personen, schuiven er 2 personen aan dan moet dit gezelschap op 1,5 afstand zitten.

GROEPSRESERVERINGEN
Voor vragen over groepsreserveringen en wat mogelijk is in deze periode neem contact op via +31619191144.