Eerstvolgende: Zaterdag 10 Oktober 2020

5/5

Johnny Cake

Lustje Johnny Cake met kaas, kip of vis

Onze Johnny Cake wordt meestal met vulling gegeten, zoals kaas, kip of bakkeljauw. Wij hebben ook PREMIUM Johnny Cakes op het menu staan dit weekend.

Vanaf 3,60 euro voor een Johnny Cake plain

Wat krijg je van ons?

Extra Informatie Johnny Cake

Caribbean comfort food : zondag 12 september hebben we weer heerlijke Johnny Cake bij Avenue Nine! Tijdens de vorige editie gingen de bestellingen erg hard. Ben je benieuwd of heb je gewoon zin in Johnny Cake, bestel dan snel en geniet thuis van deze lekkernij! 🤤 OP=OP!

Wat is Jonnhy Cake?

Johnny Cake is een gefrituurd deeggerecht met een zachte structuur van binnen. Je kunt het eten als bijgerecht, als snack of gewoon als ontbijt. Hier bij Avenue Nine lusten we het eigenlijk elk moment van dag.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Reserveren?

Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen.

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

VOLG ONS
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Wo-Zo 15:00 – 23:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144

Reserveren