07.10.2023

Krabushow in Villa Thalia

Facebook
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

AGENDA

Datum: vrijdag 13 januari 2023
Inloop: 18:30 uur
Dinner: 19:00-21:30 uur
Show: 21:30-22:30 uur

WHERE

Villa Thalia
Kruiskade 31, 3012 EE Rotterdam

ABOUT THE EVENT

Beleef Krabudag XXL midden in het centrum van Rotterdam met live optreden van een Passion! Meld je nu vrijblijvend aan voor meer informatie over de tickets voor de XXL editie van Krabudag, vrijdag 13 januari 2023 in Rotterdam. Deze Krabudag is tegelijkertijd een dinnershow waarbij een 3 gangen menu wordt geserveerd:

Voorgerecht: Saoto Soep
Hoofdgerecht: Masala Krabu (Noordzee) + Garnalen
Nagerecht: Kokosijs
 
Aanmelden is vrijblijvend en u ontvangt na aanmelding meer informatie. 

After you fill out this order request, we will contact you to go over details and availability before the order is completed. If you would like faster service, direct information, and pricing please contact us at (+31) 619191144 or
[email protected]

FAQ

De meest gestelde vragen vind je hier terug.

De eerste gang wordt uiterlijk om 19:30 geserveerd. Wees daarom op tijd!

Ja, maar wij moeten heel duidelijk erbij vermelden dat het geen kinder aangelegenheid is. Het programma is namelijk niet hierop ingesteld. Ook kan de boot niet stoppen om kinderen of volwassenen af te laten. 

Wij zijn van mening dat Caribisch eten niet altijd op een leuke manier gepresenteerd wordt. 

Krabu betekend letterlijk Krab in het Surinaams. In Suriname wordt het 9 van de 10 keren met Masala Kerrie gemaakt. Zo maken wij het ook. 

Dit is een ook een veel voorkomende vraag. Ondanks wij niet discrimeren qua klederdracht ben je niet verplicht een bepaalde manier aangekleed te komen. Wij verwachten alleen geen mensen in sportskleding en ook raden wij af door de Masala lichte kleren aan te trekken. 

Wij organiseren al sinds 2019 krabudagen. Eerst in het westelijk Handelsterrein in Rotterdam en nu als Krabushow en Krabuboot. Ook hebben wij soms momenten waarop je krabu kan bestellen om thuis te eten.