Onze Speciale Gerechten

MADE FOR HOME

5/5

Elke week een ander heerlijk gerecht specifiek gemaakt om lekker thuis te eten. Niet dat we nu een keus hebben. 🙂 Ervaar het gevoel van een home cooked meal zonder thuis te hoeven koken.

Extra Informatie

Elke week plaatsen wij een nieuw gerecht op de kaart. Dit gerecht kan je, indien nog beschikbaar, tot zaterdag bestellen. 

Bel voor vragen

Ken je het gerecht niet en wil je er meer informatie over bel of Whatsapp naar het telefoonnummer +31619191144

Wat Krijg Je Van Ons?

  • Afhankelijk van het thema van die dag
  • Heel gezond eten alsof van huis gemaakt
  • Uitstekende service

De chefs bij Avenue Nine vinden het leuk het werk wat ze doen. Het creëren van nieuwe gerecht is daar een groot onderdeel van. We gaan deze week van start.

27

mei 2021

Bestellen

Made For Home

In 2019 zijn wij een pop-up restaurant gestart in het westelijk Handelsterrein.

Zoekend naar een nieuwe locatie in Rotterdam voor Latinbootcamp.nl (3 uur durende salsa- en bachata bootcamps in het weekend), kwam Miquil Tjon Kon Fat begin 2019 terecht in het voormalig pakhuis Westelijk Handelsterrein. Beneden in de knusse Unit 9 was ook een keuken. De dansvloer werd omgetoverd tot restaurant en zo ontstonden de themadagen, zoals snackdag, soepdag en de bekende Krabudag. Pop-up restaurant Avenue Nine was geboren! Tijdens de eerste horeca lockdown in 2020 verhuisde Avenue Nine naar Unit 34, boven in het Westelijk handelsterrein. Een grotere ruimte waar gasten na de gezellige grand (her)opening 1 juni gezellig uiteten konden. Nu tijdens de tweede lockdown is het nog steeds de afhaallocatie waar heerlijke gerechten worden bereid, zodat mensen thuis kunnen genieten van Caribbean Soulfood van Avenue Nine.

Concepten

Onze Vrienden