POM & PASTEI

5/5

Datum: 24 december, 25 december of 26 december 2020

Geen feestje is compleet zonder deze heerlijke combinatie, die ook wel gezien wordt als het nationale gerecht van Suriname. Perfect voor de onafhankelijkheidsdag maar ook voor Kerst. Geniet met familie en vrienden van onze heerlijke Surinaamse POM & PASTEI!

BESTEL HIER

Een 2 persoons bakje met Surinaamse POM. Kip, gemaakt van Pomtayer uit Suriname excl. rijst en groenten.
Een 2 persoons bakje met Surinaamse POM. Vega gemaakt van Pomtayer uit Suriname excl. rijst en groenten.
Een 2 persoons bakje met Surinaamse PASTEI. Kip excl. rijst en groenten.
Een 2 persoons bakje met Surinaamse PASTEI. Vega excl. rijst en groenten.
Een 2 persoons POM. DELUXE Portie incl. Jerk Chicken, Bruine Bonen, Rijst, groenten en natuurlijk een 2 persoons POM.
Een 2 persoons PASTEI. DELUXE Portie incl. Jerk Chicken, Bruine Bonen, Rijst, groenten en natuurlijk een 2 persoons PASTEI.
Een bakje rijst en groenten incl. zuur en peper.
Een bakje rijst, groenten en vega bruine bonen incl. zuur en peper.
$0.00
Extra informatie voor afhalen: de gerechten worden in magnetron of oven opwarmbare bakjes meegegeven.
Zijn er bijvoorbeeld allergieën waar we rekening mee moeten houden? Zo ja, vermeld dan hier de allergie. Kan je echt niet uit huis laat ons ook hier weten en kijken wij of wij het kunnen leveren.

Extra Informatie POM. & PASTEI.:

Speciaal voor de Suriname-liefhebbers heeft onze kok heerlijke, smaakvolle POM.. & PASTEI. gemaakt. POM.. is van oorsprong een Joods-Surinaams ovengerecht gemaakt van de pomtayer, dat rijkelijk gevuld is met vlees. PASTEI.. is gemaakt van deeg en gevuld met groente en vlees. Echt een feestmaaltijd. De POM. en PASTEI. van Avenue Nine wordt volgens het originele recept gemaakt, met vele bigi sma’s als proevers. Miquil Tjon Kon Fat gaf daarbij aan dat er rekening is gehouden met de verschillende bereidingswijzen door verschillende bevolkingsgroepen in Suriname. Het is een echte zoetzure POM. 

In combinatie met de pure, onbewerkte Pomtayer uit Suriname is er een recept ontstaan waarvoor klanten van heinde en verre naar Avenue Nine komen. 

Allergieën?
Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Halal?
Al onze kip en vlees gerechten zijn bereid met Halal vlees.

Reserveren?
Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen.

Locatie
Avenue Nine is pop-up eethuis dat Caribbean Soul-Food verkoopt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

Westelijk Handelssterrein (links, beneden, achterin)
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam
Telefoonnummer: +31 103070962

Hou me op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van ons heerlijke menu, aankomende themadagen en meer? 
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.