ELKE
DAG EEN
ANDER
MENU


PLAATS NU JE BESTELLING

VANDAAG OP HET MENU: DONDERDAG 9 APRIL 2020

Krachtige Cassavesoep

Cassave is een aardvrucht, die doet denken aan de aardappel. Alleen is het nog veel romiger en smeuïger. Dus de Surinamers maken er een soep van, die je makkelijk als “comfort food” zou kunnen omschrijven. Er zit kokosmelk in, halal kip en zachte cassave. Een echte gezonde soep! Als special hebben we bruine bonen met sate of zonder, een typisch Surinaams gerecht. Dit zeer bekende maaltijd bestaat uit bruine bonen vega, kip of kip & Zoutvlees. Dit keer is dus zowel onze soep als special vegetarisch te bestellen, door dit duidelijk aan te geven bij ‘vragen/opmerkingen’ op het bestelformulier. 

Rijkgevuld

Goedgevulde soepbak met 500 ml of 1000 ml cassavesoep.

Home Made & hygiene

Bij Avenue Nine doen wij niet aan massaproductie en wordt ons eten heerlijk voorbereid met een authentieke Surinaamse of Antilliaanse smaak. Ook tegen het Coranavirus hebben wij extra maatregelen getroffen. Wij werken constant met handschoenen.

Afhaal/ Bezorgen

Bij ons is momenteel alleen afhaal of bezorgen mogelijk. Bij het bezorgen houden wij voornamelijk rekening met hulpbehoevende mensen, mensen op leeftijd, mensen die ziek zijn of in de zorg werken.

Krachtige Soep Bestellen

De term Krakti Supu is een term uit het Surinaams om “een stevige soep die je helpt om weer op krachten te komen” te omschrijven. Zo een krachtige soep bevat genoeg vitamines en mineralen om je weer op te doen knappen.

Krakti Supu’s bevatten vaak veel groente en zijn gebaseerd op een sterke bouillon. Het doel is natuurlijk dat mensen gezond blijven eten. Een krachtige soep is dan de juiste oplossing.
Soep bestellen kan heel makkelijk door onderstaand formulier in te vullen. 


Plaats Nu Je Bestelling

Plaats hier je bestelling

*** LET OP: We vragen zoveel mogelijk af te halen, zodat we meer mogelijkheden hebben om te bezorgen bij de mensen die minder makkelijk de deur uit kunnen. Er zijn kosten aan de levering verbonden afhankelijk van de afstand van Avenue Nine.0,00 €

Dagelijks het menu van de dag ontvangen

FAQ

Veelgestelde Vragen

Waarom doen jullie dit?

We vinden het belangrijk om iets terug te geven aan de samenleving. Zeker gezien deze onzekere tijd waarin we zo plotseling terecht zijn gekomen. We zijn erachter gekomen dat veel ouderen en mensen die hulp nodig hebben niet makkelijk meer naar buiten komen, uit angst om het virus op te lopen. Die mensen willen wij heel graag tegemoet komen hiermee. We proberen zoveel mogelijk mensen te helpen, want wij zijn allemaal verbonden met elkaar.

Waar zitten jullie precies?

Avenue Nine zit in het Westelijk Handelsterrein in het centrum van Rotterdam. Het is nog op geen 10 minuut loop afstand van de Erasmus Brug. Onze unit zit beneden helemaal achterop links. 

Hoe groot is jullie team?

Ons team bestaat uit zowel werknemers die al langer in de keuken werken bij Avenue Nine. Daarnaast werken wij deze periode ook met vrijwilligers. Voor ons is het belangrijk dat die mensen hygiënisch en betrouwbaar zijn. Ons team bestaat uit ongeveer 10 man en is groeiende. Wil je ook joinen? Stuur een mail naar [email protected].

Leveren jullie ook buiten Rotterdam?

Wij leveren, als de vraag groot is, ook buiten Rotterdam. Dat doen we alleen bij een tijdige bestelling. We hebben een beperkte capaciteit, dus we kunnen niet makkelijk te ver buiten de regio bezorgen. In de toekomst kunnen wij hopelijk uitbreiden naar andere steden.

Wat doen jullie tegen het coronavirus?

Tegen het Corana virus hebben wij extra maatregelen getroffen. Wij doen alleen aan afhaal en bezorging. Wij werken met handschoenen aan en gebruiken slechts contactloze betaalsystemen.

Wil je meehelpen?

Dat kan! Let wel dat je bereid moet zijn in de huidige omstandigheden te willen en kunnen werken. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Stuur ons gerust een berichtje op onze socials of bel Miquil Tjon Kon Fat op +31619191144