Shopping Cart

Vragen? Bel +31103070962

Wij zitten in het centrum van Rotterdam.

Vragen?

Bel ons via 010 307 0962

Social

Locatie huren

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw feest, borrel, vergadering, workshop of lezing? Kies voor de karakteristieke locatie van Avenue Nine, gelegen in het historisch Westelijk Handelsterrein.

Zaal verhuur

Onze mooie, moderne, maar toch huiselijke locatie is geschikt voor 45 zittende en 90 staande personen en leent zich uitstekend voor feestjes, borrels, workshops of formele vergaderingen. Wil je hier gebruik van maken, heb je een vraag of wil je graag een afspraak om de locatie te bezichtigen? Geef ons een belletje of vul het formulier hieronder in, ons team neemt dan contact met jou op.

caribisch surinaams restaurant avenue nine

Catering of keuken verhuur

Wij zorgen graag voor het eten tijdens jouw evenement. Het menu kunnen wij samen vaststellen. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om de keuken ook af te huren. 

Bar

Onze bar en bartender zijn jou graag van dienst. samen kunnen wij jouw drankmenu voor het evenement bespreken en vaststellen. 

Beamer en Scherm verhuur

Wij hebben een beamer en scherm ter beschikking voor vergaderingen, lezingen of gewoon voor het afspelen van een leuk filmpje tijdens een feestje.

 

Decoratie

Heb je behoefte aan een mooi versierde zaal? Wij helpen je meedenken aan een passend design voor jouw evenement en richten de zaal naar wens in. 

 

CONTACT

CONTACTGEGEVENS 
Telefoon: +31 103070962
Email: [email protected]

OPENINGSTIJDEN
Donderdag t/m zondag 15:00 – 23:00 uur 

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

VOLG ONS

Contact formulier

Centrum van Rotterdam

In het Westelijk Handelsterrein

Geven en nemen

Wij geloven in geven en nemen

Wereld Top Chefs

Bij ons werken er top wereld chefs

100% Veilige Betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Tikkie

© Avenue Nine 2020

Wil je weten wat ik kook?

Schrijf je in dan voor mijn menumail

Hoe vaak wil je mijn menu ontvangen?