About

Miquil Tjon Kon Fat

Founder

Avenue Nine staat voor eten, beleving en mensen samenbrengen tijdens (food) events met Surinaams/caribische gerechten die we op onze manier presenteren.

Wat eind 2019 startte met food themadagen in unit #9 in het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam, ontwikkelde zich de afgelopen 2 jaar tot een pop-up restaurant. Tijdens de coronalockdowns een afhaal- en bezorgrestaurant, daarbuiten een à la carte restaurant op de A9 manier met Thema fooddagen zoals Krab(u)dag, Antillendag, Surinamedag en Jamaicadag, Bigi Playbackshow, Karaoke Nights en van januari 2022 tot mei 2022 intieme dinnershows. 

Begin juni 2022 was het weer tijd voor verandering! Wij hebben het pop-up restaurant in het Westelijk Handelsterrein opgezegd. Vanuit onze huidige locatie in Schiemond focussen wij ons meer op grotere dinnershows, catering van bedrijfsevenementen en andere Food Events, zoals festivals.

Doe iets wat je leuk vindt om te doen en je hoeft nooit meer een dag in je leven te werken.
Samenwerkingen en Partners
The Philosophy

Mensen verbinden door middel van het delen van cultuur. Onze slogan luidt dan ook: We don’t f*ck with tradition, we only presenteer it leuker.

Avenue Nine staat voor eten, beleving en mensen samenbrengen tijdens (food) events met Surinaams/Caribische gerechten die we op onze manier presenteren.

Testimonials

"Heerlijke Heri Heri geproeft. Heel rijk gevuld met diverse smaken. Vooral de bakbanaan en de bakkeljauw waren perfect. Onlangs ook hun vega opties ontdekt, aanrader! :)"
Lianne Huizing
De dinershow met een optreden van Nilson was heel erg gezellig...we hebben genoten van het Surinaamse eten met daarbij heerlijke huisgemaakte gemberbiertjes...
Margreet Hettinga
"Heerlijke, authentieke maaltijden. Je proeft de liefde in het eten. Omgeving en de gastvrijheid maakt de heimwee naar Suriname minder ❤️."
Zaista van Hagen
"Wat een heerlijk eten! Vanavond enorm verwend met heerlijk traditioneel Surinaams eten met een twist! Leuk praatje met de eigenaar gemaakt, is erg geïnteresseerd in zijn klanten en houdt ook rekening met de wensen en adviseert daarin ook goed. Probeer vooral de gingerbier en jerk chicken. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Sharina Shien
X