Heri Heri

Een oer oud gerecht uit de creoolse keuken van Suriname, namelijk heri heri. Het bestaat uit verschillende aardvruchten en zoute vis. Traditioneel zit hier rijpe banaan, cassave, zoete- en normale aardappelen bij. 

De bakkeljauw, die apart geserveerd wordt, maakt het gerecht af. Daarnaast hebben wij ook lekkere Pindasoep op het menu staan voor vandaag 1 mei 2020. 

PRIJZEN:
Heri Heri excl. Pompoen – 9,99 euro
Heri Heri incl. Pompoen – 12,99 euro
Pindasoep 500ml – 9,00 euro
Pindasoep 1000ml – 16,95 euro


BESTELLEN

Bestellen

*** LET OP: We vragen zoveel mogelijk af te halen, zodat we meer mogelijkheden hebben om te bezorgen bij de mensen die minder makkelijk de deur uit kunnen. Er zijn kosten aan de levering verbonden afhankelijk van de afstand van Avenue Nine.0,00 €

Dagelijks het menu van de dag ontvangen

FAQ

Veelgestelde Vragen

Waarom doen jullie dit?

We vinden het belangrijk om iets terug te geven aan de samenleving. Zeker gezien deze onzekere tijd waarin we zo plotseling terecht zijn gekomen. We zijn erachter gekomen dat veel ouderen en mensen die hulp nodig hebben niet makkelijk meer naar buiten komen, uit angst om het virus op te lopen. Die mensen willen wij heel graag tegemoet komen hiermee. We proberen zoveel mogelijk mensen te helpen, want wij zijn allemaal verbonden met elkaar.

Waar zitten jullie precies?

Avenue Nine zit in het Westelijk Handelsterrein in het centrum van Rotterdam. Het is nog op geen 10 minuut loop afstand van de Erasmus Brug. Onze unit zit beneden helemaal achterop links. 

Hoe groot is jullie team?

Ons team bestaat uit zowel werknemers die al langer in de keuken werken bij Avenue Nine. Daarnaast werken wij deze periode ook met vrijwilligers. Voor ons is het belangrijk dat die mensen hygiënisch en betrouwbaar zijn. Ons team bestaat uit ongeveer 10 man en is groeiende. Wil je ook joinen? Stuur een mail naar [email protected]

Leveren jullie ook buiten Rotterdam?

Wij leveren, als de vraag groot is, ook buiten Rotterdam. Dat doen we alleen bij een tijdige bestelling. We hebben een beperkte capaciteit, dus we kunnen niet makkelijk te ver buiten de regio bezorgen. In de toekomst kunnen wij hopelijk uitbreiden naar andere steden.

Wat doen jullie tegen het coronavirus?

Tegen het Corana virus hebben wij extra maatregelen getroffen. Wij doen alleen aan afhaal en bezorging. Wij werken met handschoenen aan en gebruiken slechts contactloze betaalsystemen.

Wil je meehelpen?

Dat kan! Let wel dat je bereid moet zijn in de huidige omstandigheden te willen en kunnen werken. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Stuur ons gerust een berichtje op onze socials of bel Miquil Tjon Kon Fat op +31619191144

“Eenvoudig eten is vaak lekker eten”

-Miquil Tjon Kon Fat-