Hoe Werken Wij

In juni van vorig jaar zijn wij gestart als volwaardig restaurant en sindsdien is ons concept steeds in beweging geweest, om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het beste dat Caribisch eten te bieden heeft. Tijdens de corona lockdown zijn we ons volledig gaan richten op afhaal en bezorging, zodat je thuis alsnog van onze heerlijke gerechten kunt genieten.

Onze dinnerbox

Met onze Dinnerbox zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel! Wij hebben de voorbereiding al voor je gedaan. Je hoeft het eten alleen op te warmen om daarna heerlijk van te kunnen genieten.

Hoe werkt ‘t in het kort?
Bestel jouw Dinnerbox(en) uiterlijk een dag van te voren vóór 15:00 uur ‘s middags. Je kunt kiezen voor afhalen of bezorgen.

Kiezen tussen afhaal of bezorgen

01.

Afhalen

De Dinnerbox kan bij ons restaurant Avenue Nine worden afgehaald tussen 15:00 en 21:00 uur. Wij zijn gevestigd in het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam aan de Van Vollenhovenstraat 15 unit 34, 3016 BE Rotterdam.

02.

Bezorgen

De Dinnerbox kan ook tussen 15:00 en 20:00 uur gekoeld thuis worden geleverd. Alle prijzen zijn excl. bezorgkosten. We bezorgen in Rotterdam en omgeving: Rotterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid en West, Alexander, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Hoogvliet, Berkel en Rodenrijs.

03.

Dineren wanneer het jouw uitkomt

Dineer op het ideale moment, op je eigen tempo. Voor de bereiding heb je alleen een magnetron en/of oven nodig, waardoor je overal kunt genieten van je Dinner- en Valentinebox(en). 

Serveer de gerechten op een bord en je bent klaar.

Agenda Themadagen
X