CROWDFUNDING

Investeren in Avenue Nine

Investeer in Avenue Nine door bijvoorbeeld een ticket te kopen voor een van onze food events. Zo heb jij een onvergetelijke avond en kunnen wij mensen blijven verbinden door middel van eten!

Queens of Soul & RnB

SUCCESS, TOGETHER

Het voorbestaan van Avenue Nine ligt in jouw handen.

Kun jij ons Surinaams-Caribische soul food ook niet missen? Die pittige Krabu, die warme sfeer… Avenue Nine zit sinds 2019 als pop-uprestaurant in het Westelijk Handelsterrein en is inmiddels een begrip in Rotterdam. Om te kunnen voortbestaan willen we de overstap maken naar een blijvend restaurant. Help jij ons mee? Via crowdfunding kun je op verschillende snelle manieren bijdragen.

Om na corona de inhaalslag te kunnen maken zijn we begonnen met dinnershows en willen we meer food events organiseren.
Ons doel is om zo een blijvend en efficiënt werkend restaurant te creëren met de Caribische warmte waar bezoekers graag voor terugkomen.

Investeer in Avenue Nine door bijvoorbeeld een ticket te kopen voor een van onze food events. Zo heb jij een onvergetelijke avond en kunnen wij mensen blijven verbinden door middel van eten!

Values we live by

1

Tegen Voedselverspilling

Door de verkoop van tickets weten we vooraf hoeveel mensen er komen en wat iedereen wil eten.

2

Efficient Werken

Wij kunnen efficient te werk gaan en weten wij vooraf hoeveel personeel wij nodig hebben.

3

Snelheid

Snelheid in service en voorbereiding van het eten zorgen voor het sneller op tafel krijgen van lekker caribisch eten.

Onze dinnershows

Meerdere lockdowns, geen overheidssteun; we hoeven je niet te vertellen dat de coronamaatregelen een behoorlijke impact op ons hebben gehad.

Onze Visie

De afgelopen 2 jaar hebben wij Avenue Nine gerund met de gedachte: als we het nu redden, redden wij het voor altijd. Vasthoudend aan die gedachte hebben we in coronatijd hard gewerkt aan een nieuw concept… Dinnershows!

Caribisch Eten

Heerlijk eten (een Caribisch 3-gangenmenu bestaande uit soep, een hoofdmaaltijd met gebakken rijst en noedels en een dessert) en livemuziek in een warme en intieme setting.

INVESTEREN

[give_form id="13608"]
[give_form id="13569"]
[give_form id="13574"]
[give_form id="13583"]

Wat onze Gasten Zeggen?

Dave de la Chambre

Gezellig intieme sfeer voor een gezellige avond en het eten was super lekker.

Menke Oosterlee

Verassend, sfeervol en intiem. Het eten was lekker. Er werd live gezonden en deze man had talent. Gecombineerd met een perfecte en vriendelijke bediening en personeel echt een aanrader voor een leuke avond met meer dan alleen eten.

Irma Kiffen

Pop-Up restaurant met heerlijk diner, live muziek en mocktails van Dinner Events. Vriendelijke en professionele ontvangst. Vriendelijk en service gericht personeel. Drie-gangen Caribisch menu. Lekker spicy. Muziek thema: Queen and more.

Crowdfunding

Vragen Groot Investeren?

Groot investeren vanaf 1000 euro, met een interessant percentage.
Met 30 personen kunnen we 30.000 euro ophalen. 

© 2024 Avenue Nine. All Rights Reserved.