Keti Koti Grand Opening

5/5

Datum: Woensdag 1 Juli 2020

A.s. woensdag is Keti Koti en tegelijkertijd ook onze echte opening van onze Caribbean Soulfood Pop-Up Restaurant in Rotterdam. Wij bieden een 3 gangen menu aan voor 27 euro incl. keuze uit Heri Heri en POM.

Wat krijg je van ons?

  • 3 gangen menu
  • Voldoende Drankkeus
  • 1,5 meter zitplekken
  • Super leuke avond
  • Uitstekende gastvrije service

Extra Informatie Keti Koti

Op 1 juli schafte het Koninkrijk der Nederlanden met de de slavernij af in Suriname en op de Nederlandse Antillen. Er kwamen ruim 45.000 oorspronkelijk Afrikaanse slaven vrij, van wie 34.441 slaven in Suriname.

Keti Koti in Suriname
In Suriname heet deze dag officieel Dag der Vrijheden, maar de feestdag wordt ook wel informeel Kettingsnijden genoemd. Het is een feest voor alle inwoners en niet alleen voor de nazaten van de slaven.

Genoeg parkeergelegenheid

Kwaliteit & service staat bij ons voorop

Laat het ons weten:

Allergieën?
Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Reserveren?
Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen. 

Locatie

Avenue Nine is pop-up eethuis dat Caribbean Soul-Food verkoopt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan. Kom lekker bij ons eten of genieten van onze Latinbootcamps.

  • Westelijk Handelssterrein (rode loper boven, unit 34 rechts (3de pand)
  • Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam
  • +31 103070962

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144

Reserveren