08.09.2024

De Krabuboot in Rotterdam

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

AGENDA

Datum: zondag 8 september 2024
Inschepen: 14:30 uur
Varen: 15:00-18:00 uur
Afterparty: 18:00-21:00 uur

WHERE

Partyschip de Ameland Plantagelaan 3 – 3063 NG Rotterdam Gratis Parkeren op Zondag

ABOUT THE EVENT

Beleef Krabudag op het water, vaar mee met de Krabuboot! Meld je nu aan voor Krabudag op het water, zondag 8 september 2024 in Rotterdam. 

Deze Krabudag is tegelijkertijd een dinnershow met live optreden en een 4 gangendiner:
Amuse: Pani Puri
Voorgerecht: Saoto Soep
Hoofdgerecht: Masala Krabu (Surinaamse en Noordzee krabmix) – Geserveerd met Basmati rijst en groenten
Dessert: Ananascake

Na het eten volgt een afterparty aan boord met Sabroso!

Wil je de prijs weten? Meld je vrijblijvend aan en je krijgt binnenkort meer informatie. Je zit nog aan niks vast als je je vrijblijvend aanmeldt.

Aanmelden is vrijblijvend en u ontvangt na aanmelding meer informatie. After you fill out this order request, we will contact you to go over details and availability before the order is completed. If you would like faster service, direct information, and pricing please contact us at (+31) 619191144 or [email protected]

Reserveer je plek vandaag

FAQ

De meestgestelde vragen vind je hier terug.

Zondag 8 september 2024 vertrekt de Krabuboot vanuit Plantagelaan in Rotterdam. 

Ja, maar wij vermelden er duidelijk bij dat het evenement geen kinderaangelegenheid is. Het programma is hier namelijk niet op ingesteld. Ook kan de boot tussendoor niet stoppen om kinderen (of volwassenen) te laten afstappen. 

Wij vinden het leuk om Caribisch eten op een andere en leuke manier te presenteren. Eten verbindt en op deze manier brengen we mensen graag samen  tijdens onze evenementen.

Krabu betekent letterlijk Krab in het Surinaams. In Suriname wordt het negen van de 10 keer met Masala Kerrie gemaakt. Zo maken wij het ook. 

Dit is een ook een veelvoorkomende vraag. Je bent qua kleding niet verplicht een bepaalde manier gekleed te komen. Wij verwachten alleen geen mensen in sportkleding. Vanwege de Masala raden we sterk af lichtgekleurde kleren aan te trekken. 

Wij organiseren al sinds 2019 Krabudagen. Eerst in het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam, nu als Krabushow en Krabuboot. Ook hebben wij soms momenten waarop je krabu kan bestellen om thuis te eten.