Lekkere Krabu In Masala (Kerrie)

Onze krabu is gebasseerd op een tradioneel Surinaams Massala recept dat door veel Surinamers wordt gezien als een delicatesse. De krabu is een special die alleen op de specifieke krabudagen af te halen is of wordt bezorgd. Wij leveren in Rotterdam alsook buiten Rotterdam, zoals in Amsterdam, Delft, Den Haag en nog veel meer plekken. Een Krabubox bestaat uit 300 Gram Surinaamse Krab, 300 Gram Noordzeekrab en 9 Black Tiger Gamba's in een Pittige Masala Saus

Wat je kunt verwachten

Factuurgegevens

Nederland

Your Products

Product
Quantity
Price
Krab(u)box1
+
49.95

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Krab(u)box
  × 1
49.95
Subtotaal 49.95
Verzendmethoden
Totaal 49.95
  • Selecteer je bank

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacybeleid.

Zoals te zien op www.debuik.nl

Wij zijn in 2019 geïnterviewd door De Buik van Rotterdam in onze vorige vestiging. In juni 2020 zijn wij verhuisd binnen het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam naar unit 34.

Wat Onze Gasten Van Ons Vinden:

I’ve been to Krab(u)dag @Avenue Nine and I was not disappointed... the taste was simply delicious (!!) and the atmosphere is very welcoming and cozy. If you are from Surinam or not (I’m Portuguese) it’s a guaranteed great evening with very tasteful food , I strongly recommend it 🙂

Andrea

Happy Guest

Zowel de saoto als de krabu zijn echte aanraders! We gaan hier zeker nog eens bestellen en na de quarantaine tijd ook graag een keertje in het restaurant zelf eten!

Isabel Vernooij Nijveldt

Local Guide

We Respect Your Privacy

100% Tevredenheid

Your Data is Safe With Us

Frequent Ask Questions

600 gram krab is gelijk aan ongeveer 2 chinese bakken nasi of bami gevuld met krab

Ja, de krab is licht pittig. Toch hebben we de Krabu milder gemaakt waardoor een ieder die niet allergies is voor peper ervan kan eten. Wil je meer of geen peper geef het aan in het opmerkingen veld tijdens het bestellen, zetten we een bakje peper erbij of maken wij speciaal voor jou een NIET pepere variant..

Omdat de krab heel veel werk is om schoon te maken en klaar te maken hebben wij het alleen op het menu staan tijdens onze krabudagen. Bekijk onze agenda voor de eerst volgende datum en bestel je portie snel. OP=OP.

Krab(u)dag is maandelijks terugkerend food evenement van Avenue Nine onderdeel van Melkow B.V.