Krabudag: Zaterdag 27 FEBRUARI 2021

5/5

Soepdag @Home

Voor heerlijke Surinaamse soepen ben je tijdens Soepdag welkom in onze gezellige “woonkamer”. Voor een lekkere Saoto of Pindasoep hoef je niet meer te wachten tot wanneer je op vakantie bent in Suriname. Het kan gewoon bij ons hier in Rotterdam.

Welke Soepen

Extra Informatie Soep

Speciaal voor de liefhebbers heeft onze kok heerlijke, krachtige Surinaamse soepen op het menu staan. De soepen zijn verkrijgbaar voor slechts 9 Euro per persoon. Het soepmenu bestaat uit Saoto, Grit’ Bana soep en Pindasoep. Naast de Surinaamse tongstrelers is er ook een heerlijke Jamaicaanse kippensoep te verkrijgen.

Wat is Krakti Soep?

De term Krakti Supu is een term uit het Surinaams om “een stevige soep die je helpt om weer op krachten te komen” te omschrijven. Zo een krachtige soep bevat genoeg vitamines en mineralen om je weer op te doen knappen.

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 9 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij ze niet te lang bewaren. Dat zou zonde zijn van de krabben en voor de mensen die willen genieten van onze heerlijke krab.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Bestellen?

Klik op bestellen en geef bij het invullen van het formulier aan welk gerecht je wilt bestellen. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen.

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

VOLG ONS
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 20:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144

Bestellen

X