SOEPDAG

5/5

Eerstvolgende: Zondag 21 Maart 2020

Voor heerlijke Surinaamse soepen ben je tijdens Soepdag welkom in onze gezellige “woonkamer”. Voor een lekkere Saoto of Pindasoep hoef je niet meer te wachten tot wanneer je op vakantie bent in Suriname. Het kan gewoon bij ons hier in Rotterdam. 

Extra Informatie Soepdag

Speciaal voor de liefhebbers heeft onze kok heerlijke, krachtige Surinaamse soepen op het menu staan. De soepen zijn verkrijgbaar voor slechts 9 Euro per persoon. Het soepmenu bestaat uit Saoto, Grit’ Bana soep en Pindasoep. Naast de Surinaamse tongstrelers is er ook een heerlijke Jamaicaanse kippensoep te verkrijgen.  

Wat kan je verwachten?
Wij hebben keuze uit diverse soepen, zoals:
– Okersoep
– Pinda Soep
– Casave Soep
Onze soepen worden elke soepdag vers bereid. Laat vooraf even weten welke soep je precies wilt hebben, zodat we rekening kunnen houden met je komst.

Genoeg parkeergelegenheid

Kwaliteit staat bij ons voorop

Laat het ons weten:

Allergieën? Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant. Reserveren? Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen.

Wat mensen over ons zeggen

Marissa Kalloe
Marissa Kalloe@MarissaKalloe
Lees verder
Krab was lekker! Zo ook die Noorsekrabben in massala. Ik bestel zeker weer👍🏽
Charmaine Valentine
Charmaine Valentine@CharmaineValentine
Lees verder
Een hele mooie en makkelijk te bereiken lokatie. Ook heeft het een goede vloer om met dansschoenen op te dansen. De uitstraling van Avenue Nine geeft de lokatie sfeer en maakt het daarom leuk om er een gezellig feestjes te geven!
Wandana Nejal
Wandana Nejal@wandana.nejal
Lees verder
Krab was super! Vers en heerlijk klaargemaakt.. bijna netal bij "mama" thuis. Ik ga zeker terug! YUM!
Previous
Next

Onze prijs

Je betaalt per portie 9 euro. Daarvoor krijg je een heerlijke soep naar keuze die je doet denken aan de Tropen.

Reserveer nu je plek / afhalen

Locatie

Avenue Nine is een pop-up eethuis dat Caribbean Soul-Food verkoopt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

  • Westelijk Handelssterrein (links, beneden, achterin)
  • Van Vollenhovenstraat 15 - Unit 9, 3016 BE, Rotterdam
  • +31 103070962

HOE LANG MOET IK NOG WACHTEN?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Scroll naar top