05.11.2023

Suripop Dinner Cruise

AGENDA

Datum: Zondag 5 november 2023
Inloop: 18:30 uur
Dinnershow: 19:00-21:30 uur
Afterparty: 21:30-23:00 uur

WHERE

Spijkernisse

ABOUT THE EVENT

De Suripop Dinnershow is een combinatie van een muzikale uitvoering en een culinaire ervaring. Kom genieten van een Caribische shared dining experience, terwijl je luistert naar live muziek van enkele Surinaamse topartiesten in een luxueuze setting, vrijdag 16 juni in Villa Thalia.

Gedurende de avond kun je genieten van een dinnershow met live optreden en een 3-gangendiner

Voorgerecht: Saoto Soep à la Avenue Nine
Hoofdgerecht: Nasi / Masoes / Rice and Beans – Jerk Chicken (pittig) of Saté (halal) 
Nagerecht: Yellow Kiss – Ananas Cake 
 

Ticketprijzen

Ticket 2 personen – 99 euro – excl. servicekosten
Ticket 4 personen – 180 euro – excl servicekosten
 
Wil je met een grotere groep komen, bel of whatsapp om te reserveren via +31619191144 
 
Meld je vrijblijvend aan en je krijgt direct een e-mail met meer informatie. Je zit nog aan niks vast als je vrijblijvend aanmeld. 

Aanmelden is vrijblijvend en u ontvangt na aanmelding meer informatie. After you fill out this order request, we will contact you to go over details and availability before the order is completed. If you would like faster service, direct information, and pricing please contact us at (+31) 619191144 or [email protected]

FAQ

De meest gestelde vragen vind je hier terug.

De eerste gang wordt uiterlijk om 19:30 geserveerd. Wees daarom op tijd!

Ja, Alhoewel het GEEN kinder programma is kunnen kinderen zich tijdens de dinnershow prima vermaken. 

Wij zijn van mening dat Caribisch eten niet altijd op een leuke manier gepresenteerd wordt. 

Suripop is een cultureel muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Suriname. Het festival staat bekend om de showcase van Surinaamse muziek, met een focus op de fusie van verschillende culturen en genres. De Suripop Dinnershow is een speciaal evenement als eerbetoon aan dit festival en daardoor een unieke ervaring.

Dit is een ook een veel voorkomende vraag. Ondanks wij niet discrimeren qua klederdracht ben je niet verplicht een bepaalde manier aangekleed te komen. Wij verwachten alleen geen mensen in sportskleding. Het bijwonen van een dinnershow is een speciale gelegenheid en door je netjes te kleden waarderen wij.

Wij organiseren al sinds januari 2022 intieme dinnershows. Vanuit onze huidige locatie in Schiemond focussen wij ons meer op grotere dinnershows, krabuboot, catering van bedrijfsevenementen en andere Food Events, zoals festivals.