Vega dag

5/5

Eerstvolgende: Datum Onbekend

Voor heerlijk Surinaams vegetarisch eten ben je welkom in onze gezellige “woonkamer”. Voor een lekker Pitjil of Her Heri met Bakkeljauw hoef je niet meer te wachten tot wanneer je op vakantie bent in Suriname. Het kan gewoon bij ons hier in Rotterdam. 


ReSERVEREN

Extra Informatie Vegetarisch Eten – Vegadag

Speciaal voor de liefhebbers heeft onze kok een heerlijk vegetarisch menu klaarstaan. Wij vinden het leuk dat iedereen zich thuis bij ons voelt, dus ook de mensen die geen of wat minder vlees eten. 

Wat kan je verwachten?
Het vegetarisch menu bestaat voor deze keer uit pitjil en her heri met of zonder bakkeljauw. Geef voor die tijd bij ons aan wanneer je precies wil eten en wij zorgen ervoor dat je dat bij ons kunt eten of bij ons afhaalt. De hapjes zijn echt typisch Surinaams. Dus superlekker, maar wel zonder vlees!

Genoeg parkeergelegenheid

Kwaliteit staat bij ons voorop

Laat het ons weten:

Allergieën?
Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Reserveren?
Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen. 

Wat mensen over ons zeggen

Marissa Kalloe
Marissa Kalloe@MarissaKalloe Read More
Krab was lekker! Zo ook die Noorsekrabben in massala. Ik bestel zeker weer👍🏽
Charmaine Valentine
Charmaine Valentine@CharmaineValentine Read More
Een hele mooie en makkelijk te bereiken lokatie. Ook heeft het een goede vloer om met dansschoenen op te dansen. De uitstraling van Avenue Nine geeft de lokatie sfeer en maakt het daarom leuk om er een gezellig feestjes te geven!
Wandana Nejal
Wandana [email protected] Read More
Krab was super! Vers en heerlijk klaargemaakt.. bijna netal bij “mama” thuis. Ik ga zeker terug! YUM!
Previous
Next

Onze prijs

Je betaalt per portie 18 euro. Daarvoor krijg je een heerlijke portie pitjil bestaande uit verschillende groenten zoals kousenband, kool, tjapar en overheerlijke pindasaus (mild of pittig). Je kan ook kiezen voor Her Heri met of zonder bakkeljauw.

Reserveer nu je plek / afhalen

Locatie

Avenue Nine is een pop-up eethuis dat Caribbean Soul-Food verkoopt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan. Kom lekker bij ons eten of genieten van onze Latinbootcamps.

  • Westelijk Handelssterrein (links, beneden, achterin)
  • Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 9, 3016 BE, Rotterdam

  • +31 103070962

HOE LANG MOET IK NOG WACHTEN?

Days Hours Minutes Seconds

RESERVEER NU

X