Meer Te Weten Komen Over

Zaal Huren

Graag een unieke zaal huren? De mooie, luxe locatie van Avenue Nine leent zich goed voor een workshop, bedrijfsfeestje, lezingen of vergaderingen. 

Huur Onze Zaal

Waarom avenue nine? 

Onze zaal is multifunctioneel en heeft een speciaal huiselijk karakter. 

Een zaal nodig en op zoek naar iets unieks? Dan ben je bij ons op het juiste adres.  Wij bieden een mooie locatie in het centrum die geschikt is voor elke gelegenheid.

Een reservering door de week kost tussen de 27 en 45 Euro en in het weekend tussen de 75 en 90 Euro. Onze zaal is geschikt voor 45 zittende – en 90 staande personen. Uiteraard zijn er tafels en stoelen aanwezig en kan er gebruik worden gemaakt van de dames en heren toiletten. 

Een fijne zaal voor iedereen

Onze zaal leent zich voor verschillende evenementen

Heb je een doopfeest, een bigi yari viering of misschien een huwelijksreceptie? Onze zaal is daar allemaal voor geschikt! 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dat geldt ook voor culturen. Hoe meer culturen zich welkom bij ons voelen, hoe leuker. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij staan ervoor open om met jou mee te denken over hoe onze zaal zich daarvoor leent. Check ook onze Thema-dagen agenda voor het dineren in groepen. 

Vul onderstaande huur aanvraag formulier in:

Onze services

Wij zijn je graag van dienst.

Op aanvraag bieden wij verschillende services aan. Ons team is enthousiast om aan al jouw wensen te voldoen en maatwerk te leveren. 

Bel of mail ons

Ons team is erg behulpzaam en vriendelijk

Je kunt ons bellen, mailen of je kunt langskomen als wij open zijn.

Catering/Keuken Verhuur

Wij zorgen graag voor het eten tijdens jouw evenement. Het menu kunnen wij samen vaststellen. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om de keuken ook af te huren. 

Bar

Onze bar en bartender zijn jou graag van dienst. samen kunnen wij jouw drankmenu voor het evenement bespreken en vaststellen. 

Beamer en Scherm verhuur

Wij hebben een beamer en scherm ter beschikking voor vergaderingen, lezingen of gewoon voor het afspelen van een leuk filmpje tijdens een feestje.

Decoratie

Heb je behoefte aan een mooi versierde zaal? Wij helpen je meedenken aan een passend design voor jouw evenement en richten de zaal naar wens in. 

Let's Do Business

Geïnteresseerd in onze zaal? Hier is hoe je ons kunt bereiken.  

Of bel ons : +31 103070962

Scroll naar top