Eerstvolgende: Zaterdag 12 Maart 2021

5/5

Antillendag Dinnershow

Op Antillendag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van de Antillen zoals Stoba maaltijd (stoofgerecht), moro en nog veel meer. 

Themadagen Antillendag

Wat zit in onze Stoba Deluxe?

Extra Informatie Antillendag

Op Antillendag nemen we je met onze tropische gerechten mee naar de ABC-eilanden. Op Antillendag biedt Avenue Nine Johnny Cakes aan. De Antilliaanse Johnny Cake is een beroemde gefrituurd broodje, gemaakt van maismeel. Doorgaans wordt het broodje gevuld met kaas of een andere heerlijke vulling. 

Waan je even op Aruba, Bonaire of Curaçao… het kan! Hier in Rotterdam. 

Wist je dat...

Er hoogstwaarschijnlijk een link is tussen lekker eten en het ontwikkelen van een talenknobbel? Het merendeel van de bevolking op Aruba, Bonaire en Curaçao spreekt namelijk wel 4 talen! Nederlands, Papiamento, Engels en Spaans.

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 15 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij het eten niet te lang bewaren en vinden wij het zonde het weg te moeten gooien.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Bestellen?
Klik op bestellen en geef bij het invullen van het formulier aan welke dag je wilt bestellen. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet niet eventuele allergieën in te vullen in het balkje ‘opmerkingen of vragen’. Ga naar onze agenda voor meer themadagen.

Bestellen

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

CONTACT
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 20:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144