Themadagen

Lekker eten is een groot onderdeel van de Avenue Nine-experience. Als kers op de Ice Cream Soda organiseert Avenue Nine een aantal keer paar maand themadagen. Waan je even in de tropen dankzij Krabudag, Surinamedag, Jamaicadag, Antillendag en andere themadagen. 

Surinamedag

Elke eerste zaterdag van de maand hebben wij Surinamedag. Op Surinamedag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van Suriname. 

Antillendag

Elke tweede zaterdag van de maand hebben wij Antillendag. Op Antillendag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van de Antillen. 

Jamaicadag

Elke derde zaterdag van de maand hebben wij Jamaicadag. Op Jamaicadag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van Jamaica. 

Krabudag

Elke vierde zaterdag van de maand hebben wij onze legendarische Krabudag. Op Krabudag geniet je van krab en gamba’s bereid met masala volgens Surinaams recept. Een ware smaaksensatie en vaak genoemd op Waterkant.net. 

Seafood Salon

Elke donderdag tot en met zondag kun je genieten van de ‘Caribbean way of Seafood’. Heerlijke seafoodgerechten die bereid zijn met invloeden uit de Antilliaanse en/of Jamaicaanse keuken. 

Rotidag

Elke zondag hebben wij Rotidag. Een heerlijk gerecht met kip, aardappel en groenten voor masala lovers. Maak goed gebruik van de rotiplaat en eet gerust met je handen. Naast Roti kun je ook andere Surinaamse gerechten bestellen. 

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144
X