Berkat

Wij zoeken naar een iemand die ons kan ondersteunen om Berkat in Nederland te maken.

Wij zijn op zoek naar een Berkat Maker

Berkat Maker Gezocht!

Avenue Nine is op zoek naar een man of vrouw in het bereiden van Berkat, een traditioneel Indonesische/ Javaanse Rijsttafelgerecht. De ideale kandidaat heeft ervaring met dit specifieke gerecht en beschikt over kennis van de Indonesische, Surinaamse en/of Caribische keuken. Creativiteit in recepten en presentatie is een pre. Als je gepassioneerd bent over het bereiden van authentieke gerechten en graag een dynamisch team wilt ondersteunen, nodigen we je uit om je aan te melden.

Berkat Maker

Veelgestelde vragen

  1. Wat zijn de werktijden? De werktijden zijn flexibel en worden in onderling overleg met het team vastgesteld. We streven ernaar om een schema te creëren dat voor alle partijen werkt.
  2. Voor hoeveel en welke dagen zoeken jullie iemand? We zijn op zoek naar zowel parttime als fulltime medewerkers. De specifieke dagen en uren zullen in overleg worden bepaald.
  3. Moet ik vanuit Rotterdam komen? Je hoeft niet noodzakelijkerwijs in Rotterdam te wonen, maar je moet wel bereid zijn naar onze locatie in Rotterdam te reizen.
  4. Zoeken jullie mannen of vrouwen? Bij ons draait het allemaal om je vaardigheden en passie voor koken. We discrimineren niet op basis van geslacht. Iedereen is welkom om zich aan te melden.
  5. Hoe oud moet ik zijn? Leeftijd is voor ons geen beperkende factor. We verwelkomen aanmeldingen van iedereen die gepassioneerd is over koken, ongeacht de leeftijd.
  6. Is er training beschikbaar? Ja, we bieden een uitgebreide training aan. Zelfs als je niet bekend bent met het bereiden van Berkat, maar wel een passie hebt voor koken, zullen onze ervaren koks je begeleiden en de nodige technieken bijbrengen.
  7. Wat zijn de vereiste kwalificaties? We zijn op zoek naar iemand met ervaring en diepgaande kennis van de Indonesische, Surinaamse en/of Caribische keuken. Ervaring met het bereiden van Berkat is een pluspunt, maar geen vereiste. Passie en toewijding zijn het belangrijkste.
  8. Is er groeimogelijkheid binnen het bedrijf? Absoluut, we zijn een snelgroeiend bedrijf en we geloven in het bevorderen van talent van binnenuit. Er zijn volop kansen voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling binnen ons team.
  9. Hoe kan ik me aanmelden? Vul onderstaande formulier in. Zorg ervoor dat je in je motivatie je relevante ervaring en passie voor koken benadrukt.