Shopping Cart

Vragen? Bel +31103070962

Wij zitten in het centrum van Rotterdam.

Vragen?

Bel ons via 010 307 0962

Social

Over Ons

Het is ongeveer 7.500 km van Rotterdam naar Suriname (ja we hebben het gecontroleerd op Google!) Dat is best een eindje weg voor wat smaakvolle Caribische gerechten. Maar, maak je niet druk. Je hoeft nog geen vliegticket te boeken. Je kunt namelijk ook gewoon een tafel boeken bij Avenue Nine.

We hebben onze Caribbean pop-up restaurant hier in Rotterdam geopend, zodat wij de heerlijke tropische keuken naar jou toe kunnen brengen. In onze open keuken wordt elk gerecht wordt vanuit het hart gemaakt. Het is bijzonder om Caribische chef’s hun ding te zien doen (a.k.a. smaaksensaties op je bord gooien). Hier, bij Avenue Nine kan dat.

Ons doel is om een ambiance te creëren die zo vriendelijk, relaxing en huiselijk is als een woonkamer, mét eten dat klaargemaakt is door mensen die een passie hebben voor het creëren van geweldige gerechten. 

Tot snel gudu!

KWALITEIT

Alle gerechten worden bereidt door en blootgesteld aan de hoogste standaarden, door mensen die erom geven.

Snelle Service

De aroma's in Avenue Nine zullen je hongeriger maken dan ooit. Maar, maak je niet druk: We maken heerlijke gerechten, waar je niet lang op hoeft te wachten. ​

Beleving

We zetten ons er altijd voor in om onze gaten een memorabele beleving te geven. Niet alleen door wat we op de borden serveren, maar ook door de huiselijke, verwelkomende en enthousiaste sfeer van Avenue Nine.​

Ontmoet het team

20200812_104719

Master Mind

Miquil is een geanimeerde en charmante gastheer. Zijn levensmissie is om op welke manier dan ook mensen op een positieve manier te verbinden met behulp van eten, muziek of dans. Met Avenue Nine betrekt hij jong en oud om de Caraïbische beleving met hem aan te gaan.

IMG-20200819-WA0100

Master Fixer

De backbone van Avenue Nine, ook wel ‘de kapstok’. Waarom? Charmaine is een realist.  Ze houdt het team scherp , is een aanpakker, maar ook zorgzaam en flexibel.  Daarom is ze onmisbaar voor Avenue Nine. 

IMG-20200728-WA0000-e1598018785998

Master Chef

Shifano is een creatieve Chef met 15 jaar ervaring in de Europese keuken. Bij Avenue Nine kan hij zijn opgedane kennis verwezenlijken in een keuken die dicht bij zijn hart staat: de Caribische keuken. Samen met zijn ‘partner in crime’ Miquil, bezorgt hij zijn gasten een hoogstaande Caribische beleving. 

avenuenine_rochelle

Master Support

Voor en achter de schermen, on- en offline: Rochelle is nauw betrokken bij verschillende processen van Avenue Nine. Ze is goed in het signaleren van details en heeft oog voor de mooie dankbare dingen in het leven. Daardoor vertaalt ze onze berichten online naar een canvas vol positiviteit waar wij voor willen staan.

IMG-20200819-WA0088

Gastheer

Stephano is de scherpste van het team. Je zal hem niet snel stil zien staan. Hij is een teamplayer, die altijd met een glimlach voor iedereen klaar staat. 

IMG-20200819-WA0032

Master Booster

Een stille kracht die totaal niet stil zit, vooral goed kan luisteren en de mooie dingen in het leven kan benoemen en vertalen naar de buitenwereld. Jessica’s ervaring op het gebied van marketing en communicatie zorgt ervoor dat wij door de buitenwereld gezien worden. 

IMG-20200819-WA0042

Gastheer

Shaquille is een gezellige en vriendelijke gastheer. Naast het serveren van heerlijke Caribische drankjes en gerechten, staat hij altijd klaar voor een babbeltje met zijn gasten. 

IMG-20200819-WA0113

Leerling Chef

Rochiano is een lieve en spontane gastheer, die nooit nee zegt. Hij staat altijd klaar voor zijn collega’s en gasten. 

Centrum van Rotterdam

In het Westelijk Handelsterrein

Geven en nemen

Wij geloven in geven en nemen

Wereld Top Chefs

Bij ons werken er top wereld chefs

100% Veilige Betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Tikkie

© Avenue Nine 2020

Wil je weten wat ik kook?

Schrijf je in dan voor mijn menumail

Hoe vaak wil je mijn menu ontvangen?