Over Ons

Het is ongeveer 7.500 km van Rotterdam naar Suriname (ja we hebben het gecontroleerd op Google!). Dat is best een eind weg om te genieten van smaakvolle Caribische gerechten. Maar, maak je niet druk. Je hoeft nog geen vliegticket te boeken. Je kunt namelijk ook gewoon een tafel boeken bij Avenue Nine. 

Waarom Avenue Nine?

Graag vertellen wij wat meer over ons. We hebben ons Caribbean pop-up restaurant hier in Rotterdam geopend, zodat wij de heerlijke tropische keuken naar jou toe kunnen brengen. In onze open keuken wordt elk gerecht vanuit het hart gemaakt. Het is bijzonder om Caribische chefs hun ding te zien doen (a.k.a. smaaksensaties op je bord gooien). Hier, bij Avenue Nine kan dat.

Ons doel is om een ambiance te creëren die zo vriendelijk, relaxing en huiselijk is als een woonkamer, mét eten dat klaargemaakt is door mensen die een passie hebben voor het creëren van geweldige gerechten. 

Tot snel gudu!

Onze Waardes

01.

Kwaliteit

Alle gerechten worden bereid door en blootgesteld aan de hoogste standaarden, door mensen die erom geven.

02.

Snelle Service

De aroma’s in Avenue Nine zullen je hongeriger maken dan ooit. Maar, maak je niet druk: we maken heerlijke gerechten, waar je niet lang op hoeft te wachten. ​

03.

Beleving

We zetten ons altijd in om onze gasten een memorabele beleving te geven. Niet alleen door wat we op de borden serveren, maar ook door de huiselijke, verwelkomende en enthousiaste sfeer bij Avenue Nine.​

Ons Team

Miquil

Miquil is een geanimeerde en charmante gastheer. Zijn levensmissie is om op welke manier dan ook mensen op een positieve manier te verbinden met behulp van eten, muziek of dans. Met Avenue Nine betrekt hij jong en oud om de Caraïbische beleving met hem aan te gaan.

Charmaine

De backbone van Avenue Nine, ook wel ‘de kapstok’. Waarom? Charmaine is een realist.  Ze houdt het team scherp , is een aanpakker, maar ook zorgzaam en flexibel. Daarom is ze onmisbaar voor Avenue Nine. 

Shifano

Shifano is een creatieve Chef met 15 jaar ervaring in de Europese keuken. Bij Avenue Nine kan hij zijn opgedane kennis verwezenlijken in een keuken die dicht bij zijn hart staat: de Caribische keuken. Samen met zijn ‘partner in crime’ Miquil, bezorgt hij zijn gasten een hoogstaande Caribische beleving.

Rochelle

Voor en achter de schermen, on- en offline: Rochelle is nauw betrokken bij verschillende processen van Avenue Nine. Ze is goed in het signaleren van details en heeft oog voor de mooie dankbare dingen in het leven. Daardoor vertaalt ze onze berichten online naar een canvas vol positiviteit waar wij voor willen staan.

Stefano

Stephano is de scherpste van het team. Je zal hem niet snel stil zien staan. Hij is een teamplayer, die altijd met een glimlach voor iedereen klaar staat. 

Tayron

Tyron is een zeer ervaren en veelzijdige chef met een passie voor koken. Met een eigen kookboek deelt hij zijn liefde voor de Creools Antilliaanse keuken met de wereld. Via Avenue Nine kunnen gasten ook genieten van zijn kookkunsten.

Richard

Richard weet met zijn camera  de gerechten en sfeer van Avenue Nine op een prachtige manier vast te leggen. Zijn enthousiasme en inzetbaarheid voor allerlei werkzaamheden zijn een waardevolle toevoeging aan het team.

Wil je ook hier werken?

X