Eerstvolgende: N.T.B.

5/5

Berkatdag @ Home

Op Berkatdag geniet je van een uitgebreide Indonesische rijsttafel en eet je op de traditionele manier… met je handen! 

Berkatdag Avenue Nine caribsch restaurant rotterdam

Berkat Platter

Extra Informatie Berkatdag

Berkat is een Indonesische rijsttafel bestaande o.a. uit Witte rijst, Gele rijst, Bami, Goedangan, Sambel goreng kentang, Gestoofde aardappel met mihoen, Gestoofde Javaanse ketjap kip met laos en Seroendeng. Het wordt geserveerd op een bananenblad. En hoewel we bestek aanbieden, is dit een gerecht wat vooral met je handen gegeten wordt dus hou je niet in bij ons. 

Wist je dat...

Berkat traditioneel met de handen wordt gegeten en bij Avenue Nine op een bananenblad wordt geserveerd? 

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Reserveren?

Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen.

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

VOLG ONS
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 23:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144

Bestellen Berkatdag