Help Us Help You

Bij Avenue Nine houden wij niet van aannames wat betreft eten. Zo hebben wij het afgelopen jaar veel nieuwe themadagen geïntroduceerd die soms nooit eerder in Nederland zijn georganiseerd en kijken we hoe mensen op een gerecht of thema reageren. Nu zitten we met een dilemma en daarbij hebben we jullie hulp nodig.

Tijdens elke themadag krijgen we de vraag of we in andere plekken in Nederland kunnen leveren buiten Rotterdam. Te vaak moeten we mensen teleurstellen en daar zijn wij klaar mee! Wij leveren zelf de bestellingen, maar voor levering in een andere plek dan Rotterdam hebben we vooraf voldoende bestellingen nodig om de bezorgkosten aantrekkelijk te houden. Onze vraag is of je onderstaand formulier kunt invullen, zodat we kunnen zien of er in een bepaalde stad voldoende vraag is om daar de desbetreffende themadag te kunnen leveren.

Stel, je woont in Amsterdam (of ergens anders) en je hebt zin in Krabu. Laat het ons via onderstaand formulier weten! Spread the word onder je vrienden, familie, collega’s en/of buren uit dezelfde woonplaats! Als genoeg mensen aangeven interesse te hebben in dezelfde gerechten van een themadag, kunnen wij de levering organiseren voor de desbetreffende stad. Zo blijven de bezorgkosten betaalbaar en kunnen jullie die dag genieten van een heerlijke maaltijd van Avenue Nine.

Let op: dit is helaas geen garantie, maar mochten voldoende mensen in dezelfde omgeving aangeven interesse te hebben, nemen wij spoedig contact met je op.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Agenda Themadagen

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144