Shopping Cart

Vragen? Bel +31103070962

Wij zitten in het centrum van Rotterdam.

Vragen?

Bel ons via 010 307 0962

Social

Heri Heri Friday

5/5

Datum: Vrijdag 22 Januari 2021

Lust je banaan, zoet-, gewone aardappel, cassave en bakkeljauw?

Heri Heri is van oorsprong een gerecht uit de creoolse keuken en bestaat uit rijpe banaan, cassave, zoete en gewone aardappel. De bakkeljauw en optioneel pompoen worden apart geserveerd. Er zijn ook POM en PASTEI DELUXE maaltijden te bestellen.

heri heri

BESTEL HIER

Een portie Heri Heri bestaande uit cassave, zoete aardappel, aardappel, banaan, ei en natuurlijk een apart bakje bakkeljauw.
Een portie Heri Heri bestaande uit cassave, zoete aardappel, aardappel, banaan, ei en natuurlijk een apart bakje bakkeljauw incl. Pompoen.
Een 2 persoons POM. DELUXE Portie incl. Jerk Chicken, Bruine Bonen, Rijst, groenten en natuurlijk een 2 persoons POM.
Een 2 persoons PASTEI. DELUXE Portie incl. Jerk Chicken, Bruine Bonen, Rijst, groenten en natuurlijk een 2 persoons PASTEI.
0,00 €
Extra informatie voor afhalen: de gerechten worden in magnetron of oven opwarmbare bakjes meegegeven.
Zijn er bijvoorbeeld allergieën waar we rekening mee moeten houden? Zo ja, vermeld dan hier de allergie. Kan je echt niet uit huis laat ons ook hier weten en kijken wij of wij het kunnen leveren.

Extra Informatie POM. & PASTEI.:

Speciaal voor de Suriname-liefhebbers heeft onze kok heerlijke, smaakvolle POM.. & PASTEI. gemaakt. POM.. is van oorsprong een Joods-Surinaams ovengerecht gemaakt van de pomtayer, dat rijkelijk gevuld is met vlees. PASTEI.. is gemaakt van deeg en gevuld met groente en vlees. Echt een feestmaaltijd. De POM. en PASTEI. van Avenue Nine wordt volgens het originele recept gemaakt, met vele bigi sma’s als proevers. Miquil Tjon Kon Fat gaf daarbij aan dat er rekening is gehouden met de verschillende bereidingswijzen door verschillende bevolkingsgroepen in Suriname. Het is een echte zoetzure POM. 

In combinatie met de pure, onbewerkte Pomtayer uit Suriname is er een recept ontstaan waarvoor klanten van heinde en verre naar Avenue Nine komen. 

Allergieën?
Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Halal?
Al onze kip en vlees gerechten zijn bereid met Halal vlees.

Reserveren?
Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen.

Locatie
Avenue Nine is pop-up eethuis dat Caribbean Soul-Food verkoopt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

Westelijk Handelssterrein (links, beneden, achterin)
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam
Telefoonnummer: +31 103070962

Hou me op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van ons heerlijke menu, aankomende themadagen en meer? 
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Centrum van Rotterdam

In het Westelijk Handelsterrein

Geven en nemen

Wij geloven in geven en nemen

Wereld Top Chefs

Bij ons werken er top wereld chefs

100% Veilige Betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Tikkie

© Avenue Nine 2020

Wil je weten wat we koken?

Schrijf je in dan nu in voor onze nieuwsbrief