Een typisch caribisch gerecht

HERI HERI FRIDAY

5/5

Elke vrijdag is het weer tijd voor Heri Heri. Heri heri bestaat uit rijpe banaan, cassave, zoete en normale aardappelen en ei. De bakkeljauw wordt apart geserveerd, maar je eet het samen. De zoutige smaak van de bakkeljauw is een heerlijke combinatie met de rest.

Extra Informatie

Heri Heri is van oorsprong een gerecht uit de creoolse keuken en bestaat uit rijpe banaan, cassave, zoete en gewone aardappel. De bakkeljauw en optioneel pompoen worden apart geserveerd. Er zijn ook POM en PASTEI DELUXE maaltijden te bestellen.

Bel voor vragen

Ken je het gerecht niet en wil je er meer informatie over, bel of Whatsapp naar het telefoonnummer +31619191144

Wat Krijg Je Van Ons?

  • Afhankelijk van het thema van die dag
  • Heel gezond eten alsof het thuis gemaakt is
  • Uitstekende service

Hier zie je de datum van de eerstvolgende Heri Heri Friday. Behalve Heri Heri, Pom en Pastei deluxe maaltijden staan er ook andere gerechten op het menu, zoals bami, nasi en kipsat√©. Zie het volledig overzicht verderop onder het kopje ‘bestellen’.

27

augustus 2021

Bestellen

Made For Home

In 2019 zijn wij een pop-up restaurant gestart in het westelijk Handelsterrein.

Zoekend naar een nieuwe locatie in Rotterdam voor Latinbootcamp.nl (3 uur durende salsa- en bachata bootcamps in het weekend), kwam Miquil Tjon Kon Fat begin 2019 terecht in het voormalig pakhuis Westelijk Handelsterrein. Beneden in de knusse Unit 9 was ook een keuken. De dansvloer werd omgetoverd tot restaurant en zo ontstonden de themadagen, zoals snackdag, soepdag en de bekende Krabudag. Pop-up restaurant Avenue Nine was geboren! Tijdens de eerste horeca lockdown in 2020 verhuisde Avenue Nine naar Unit 34, boven in het Westelijk handelsterrein. Een grotere ruimte waar gasten na de gezellige grand (her)opening 1 juni gezellig uiteten konden. Nu tijdens de tweede lockdown is het nog steeds de afhaallocatie waar heerlijke gerechten worden bereid, zodat mensen thuis kunnen genieten van Caribbean Soulfood van Avenue Nine.

Concepten

Onze Vrienden