Moksi Alesidag

5/5

Eerstvolgende: 21 Maart 2020

Geen feestje is compleet zonder deze heerlijke maaltijd, die ook wel gezien wordt als een echte Surinaamse feestmaaltijd. Wij bieden voor de mensen die niet uit huis kunnen ook bezorging aan. Geef dit aan als u wordt gebeld.


RESERVEREN

Extra Informatie Moksi Alesi

Speciaal voor de Suriname-liefhebbers heeft onze kok heerlijke, smaakvolle Moksi Alesi gemaakt. Moksi Alesi wat letterlijk “Gemixte rijst” betekend is van oorsprong een betekent Surinaams gerecht.

Wat kan je verwachten?
Je krijgt van ons een bak met gemixte rijst, zoutvlees (optioneel) en ovenkip, gebakken banaan, groenten en zuur. Moksi Alesi is niet compleet zonder gemberbier. Markoesap. 

Genoeg parkeergelegenheid

Kwaliteit staat bij ons voorop

Laat het ons weten:

Allergieën?
Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Halal?
Al onze kip en vlees gerechten zijn bereid met Halal vlees.

Reserveren?
Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen.

Wat mensen over ons zeggen

Marissa Kalloe
Marissa Kalloe@MarissaKalloe Lees verder
Krab was lekker! Zo ook die Noorsekrabben in massala. Ik bestel zeker weer👍🏽
Charmaine Valentine
Charmaine Valentine@CharmaineValentine Lees verder
Een hele mooie en makkelijk te bereiken lokatie. Ook heeft het een goede vloer om met dansschoenen op te dansen. De uitstraling van Avenue Nine geeft de lokatie sfeer en maakt het daarom leuk om er een gezellig feestjes te geven!
Wandana Nejal
Wandana [email protected] Lees verder
Krab was super! Vers en heerlijk klaargemaakt.. bijna netal bij “mama” thuis. Ik ga zeker terug! YUM!
Previous
Next

Onze prijs

15 euro per persoon voor een portie Moksi Alesi, bestaande uit een gemixte rijst met zoutvlees (optioneel), ovenkip, rijst en groenten. Bestel 4 porties en krijg een 1 Liters markoesa-, gemberbier- of zuurzaksap er GRATIS bij. 

LET OP: Standaard is met zoutvlees. Indien gewenst zonder zoutvlees graag in de opmerkingen veld vermelden.

Reserveer nu je plek / afhalen

Locatie

Avenue Nine is pop-up eethuis dat Caribbean Soul-Food verkoopt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

  • Westelijk Handelssterrein (links, beneden, achterin)
  • Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 9, 3016 BE, Rotterdam

  • +31 103070962

HOE LANG MOET IK NOG WACHTEN?

Dagen Uren Minuten Seconden

RESERVEER NU