Pom & Pastei

5/5

Eerstvolgende: 22 Februari 2020

Geen feestje is compleet zonder deze heerlijke combinatie, die ook wel gezien wordt als het nationale gerecht van Suriname. Kom gezellig met familie en vrienden genieten van onze heerlijke Surinaamse Pom & Pastei!

Extra Informatie Pom & Pastei

Speciaal voor de Suriname-liefhebbers heeft onze kok heerlijke, smaakvolle pom & Pastei gemaakt. Pom is van oorsprong een Joods-Surinaams ovengerecht gemaakt van de pomtayer, dat rijkelijk gevuld is met vlees. Pastei is gemaakt van deeg en gevuld met groente en vlees. Echt een feestmaaltijd. 

Wat kan je verwachten?
Je krijgt van ons een 3 gangen menu bestaande uit een soep, een pom en pastei, rijst en groente. Pom en pastei zonder gemberbier is geen feestje, dus dat serveren wij ook. Maar we hebben ook genoeg andere Surinaamse sappen.

Genoeg parkeergelegenheid

Kwaliteit staat bij ons voorop

Laat het ons weten:

Allergieën?
Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Halal?
Al onze kip en vlees gerechten zijn bereid met Halal vlees.

Reserveren?
Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen.

Wat mensen over ons zeggen

Marissa Kalloe
Marissa Kalloe@MarissaKalloe
Lees verder
Krab was lekker! Zo ook die Noorsekrabben in massala. Ik bestel zeker weer👍🏽
Charmaine Valentine
Charmaine Valentine@CharmaineValentine
Lees verder
Een hele mooie en makkelijk te bereiken lokatie. Ook heeft het een goede vloer om met dansschoenen op te dansen. De uitstraling van Avenue Nine geeft de lokatie sfeer en maakt het daarom leuk om er een gezellig feestjes te geven!
Wandana Nejal
Wandana Nejal@wandana.nejal
Lees verder
Krab was super! Vers en heerlijk klaargemaakt.. bijna netal bij "mama" thuis. Ik ga zeker terug! YUM!
Previous
Next

Onze prijs

27 euro per persoon voor een 3 gangen menu, bestaande uit een voorgerecht soep, een stuk kip, Pom, Pastei, rijst en groenten.

Reserveer nu je plek / afhalen

Locatie

Avenue Nine is pop-up eethuis dat Caribbean Soul-Food verkoopt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.
  • Westelijk Handelssterrein (links, beneden, achterin)
  • Van Vollenhovenstraat 15 - Unit 9, 3016 BE, Rotterdam
  • +31 103070962

HOE LANG MOET IK NOG WACHTEN?

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Scroll naar top