ELKE DAG EEN ANDERE KRACHTIGE SOEP BESTELLEN

VANDAAG OP HET MENU:Vrijdag 3 april 2020

Krachtige Surinaamse Kippensoep

Dé soep die wordt gemaakt als je ziek bent, terugkomt van een lange reis of gewoon als opkikker: kippensoep! We maken een goedgevulde kippensoep op de Surinaamse manier. Verwacht een smaakvolle soep met grove stukken aardappelen, groente en natuurlijk kip (halal). Als special hebben we Gamba’s. Gebakken Gamba’s met een laagje deeg en keuze uit 3 heerlijke sausen: Madam Jeannette Mayonaise, Avenue Nine Cocktails saus of Chilisaus. 

Rijkgevuld

Goedgevulde soepbak met 500 ml of 1000 ml kippensoep.

Home Made & hygiene

Bij Avenue Nine doen wij niet aan massaproductie en wordt ons eten heerlijk voorbereid met een authentieke Surinaamse of Antilliaanse smaak. Ook tegen het Coranavirus hebben wij extra maatregelen getroffen. Wij werken constant met handschoenen.

Afhaal/ Bezorgen

Bij ons is momenteel alleen afhaal of bezorgen mogelijk. Bij het bezorgen houden wij voornamelijk rekening met hulpbehoevende mensen, mensen op leeftijd, mensen die ziek zijn of in de zorg werken.

De term Krakti Supu is een term uit het Surinaams om “een stevige soep die je helpt om weer op krachten te komen” te omschrijven. Zo een krachtige soep bevat genoeg vitamines en mineralen om je weer op te doen knappen.

Krakti Supu’s bevatten vaak veel groente en zijn gebaseerd op een sterke bouillon. Het doel is natuurlijk dat mensen gezond blijven eten. Een krachtige soep is dan de juiste oplossing.
Soep bestellen kan heel makkelijk door onderstaand formulier in te vullen. 

Plaats hier je bestelling

0,00 €

Dagelijks het menu van de dag ontvangen

FAQ

Veelgestelde Vragen

We vinden het belangrijk om iets terug te geven aan de samenleving. Zeker gezien deze onzekere tijd waarin we zo plotseling terecht zijn gekomen. We zijn erachter gekomen dat veel ouderen en mensen die hulp nodig hebben niet makkelijk meer naar buiten komen, uit angst om het virus op te lopen. Die mensen willen wij heel graag tegemoet komen hiermee. We proberen zoveel mogelijk mensen te helpen, want wij zijn allemaal verbonden met elkaar.

Avenue Nine zit in het Westelijk Handelsterrein in het centrum van Rotterdam. Het is nog op geen 10 minuut loop afstand van de Erasmus Brug. Onze unit zit beneden helemaal achterop links. 

Ons team bestaat uit zowel werknemers die al langer in de keuken werken bij Avenue Nine. Daarnaast werken wij deze periode ook met vrijwilligers. Voor ons is het belangrijk dat die mensen hygiënisch en betrouwbaar zijn. Ons team bestaat uit ongeveer 10 man en is groeiende. Wil je ook joinen? Stuur een mail naar [email protected]

Wij leveren, als de vraag groot is, ook buiten Rotterdam. Dat doen we alleen bij een tijdige bestelling. We hebben een beperkte capaciteit, dus we kunnen niet makkelijk te ver buiten de regio bezorgen. In de toekomst kunnen wij hopelijk uitbreiden naar andere steden.

Tegen het Corana virus hebben wij extra maatregelen getroffen. Wij doen alleen aan afhaal en bezorging. Wij werken met handschoenen aan en gebruiken slechts contactloze betaalsystemen.

Dat kan! Let wel dat je bereid moet zijn in de huidige omstandigheden te willen en kunnen werken. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Stuur ons gerust een berichtje op onze socials of bel Miquil Tjon Kon Fat op +31619191144

Scroll naar top