Eerstvolgende: Zaterdag 10 oktober 2020

5/5

Antillendag

Op Antillendag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van de Antillen. Bon Apetit! 

Wat zit in onze 2 persoon platters?​

  • Johnny Cakes
  • Jerk Chicken
  • Funchi
  • Zuur & Peper
  • Moro rijst - navulbaar
  • Groenten - navulbaar
  • Uitstekende gastvrije service

Extra Informatie Antillendag

Op Antillendag nemen we je met onze tropische gerechten mee naar de ABC-eilanden. Antillendag heeft Avenue Nine geïnspireerd tot het creëren van de Johnny Cake Platter. De Antilliaanse Johnny Cake is een beroemde gefrituurd broodje, gemaakt van maismeel. Doorgaans wordt het broodje gevuld met kaas of een andere heerlijke vulling. 

Waan je even op Aruba, Bonaire of Curaçao… het kan! Hier in Rotterdam. 

Wist je dat...

Er hoogst waarschijnlijk een link is tussen lekker eten en het ontwikkelen van een talen knobbel? Het merendeel van de bevolking op Aruba, Bonaire en Curaçao spreekt namelijk wel 4 talen! Nederlands, Papiamento, Engels en Spaans.

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 15 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij ze niet te lang bewaren. Dat zou zonde zijn van de krabben en voor de mensen die willen genieten van onze heerlijke krab.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Reserveren?

Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen.

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

VOLG ONS
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 23:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144

Reserveren voor Antillendag

Hoeveel Johnny Cake Platters verwacht u te bestellen? Let op: Een platter is voor 2 personen.
Upgrade platter: voorgerecht, Johnny Cake Platter en nagerecht voor 2 personen.
0,00 €
Extra informatie voor afhalen: de gerechten worden in magnetron opwarmbare bakjes meegegeven.
Zijn er bijvoorbeeld allergieën waar we rekening mee moeten houden? Zo ja, vermeldt dan de allergie en hoeveel personen van uw groep deze allergie hebben. Vermeldt dit ook altijd aan uw gastheer of -vrouw.
nl_NLDutch
nl_NLDutch

Wil je weten wat ik kook?

Schrijf je in dan voor mijn menumail

Hoe vaak wil je mijn menu ontvangen?