Eerstvolgende: Zaterdag 19 juni 2021

5/5

Jamaicadag @ Home

We gaan op de Caribische tour met Jamaican Jerk Chicken! Reis in gedachten mee naar Jamaica terwijl je geniet van heerlijk bereide kip, Jamaican bbq style. Mmm, een feest op je bord.

Themadagen Jamaicadag

Ga voor Deluxe!

Extra Informatie Jamaicadag

Op Jamaicadag neemt Avenue Nine je mee op een culinaire reis naar dit tropisch eiland. Geniet van typische Jamaicaanse gerechten zoals de overheerlijke Jerk Chicken. 
Waan je even in Jamaica… het kan! Hier in Rotterdam. 

Bekijk de recensie van onze Jamaican Jerk Chicken op indebuurt.nl

Wist je dat...

Jamaica het eerste land ter wereld is dat bananen exporteerde? Jamaica is dan ook een expert op het gebied van bananen. Van bananenchips tot aan bananenrum! 

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 15 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij het eten niet te lang bewaren en vinden wij het zonde het weg te moeten gooien.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Bestellen?

Klik op bestellen en geef bij het invullen van het formulier aan welke dag je wilt bestellen. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet niet eventuele allergieën in te vullen in het balkje ‘opmerkingen of vragen’. Ga naar onze agenda voor meer themadagen.

Bestellen

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

CONTACT
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 20:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144