Krabudag: Zaterdag 27 November 2021

5/5

Krabudag @Home

Heerlijke Surinaamse krab in kerriesaus eten in onze gezellige “woonkamer” in Rotterdam. Krabu eten hoeft gelukkig niet meer eens in de 3 jaar, wanneer je op vakantie bent in Suriname. Het kan gewoon bij ons hier in Rotterdam of neem het lekker mee naar huis. Meer te weten over ons? Bekijk hier wat de buik over ons heeft geschreven. 

Je kan kiezen uit garnalen, zalm, Noordzee en Surinaamse Krab. Er zijn ook gerechten van onze normale dinner menukaart aanwezig.

Krabudag

Wat zit in de krabubox?

Extra Informatie Krabudag

Onze krabu wordt geserveerd in kerriesaus, met rijst en groenten ernaast.  De krabben worden met zorg bereid en zijn gemaakt volgens authentiek Surinaams recept. We maken het niet te pittig voor de mensen die niet pittig eten (mild). Daarnaast kun je ook kiezen voor een pittige variant. Natuurlijk mag je wat extra peper erbij nemen als je jouw krabben graag heter wilt!

Naast krab kun je ook kiezen voor zalm, garnalen, gerechten van ons reguliere menu of voor een combinatie. Geef het vooraf even aan. 

Wat is kerriesaus?​​

Kerrie zul je wel kennen van roti. De kruiden waarmee de kip of het vlees klaargemaakt wordt, heet masala oftewel kerrie. Vind je dat lekker? Dan zul je zeker ook genieten van onze krabu.

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 15 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij ze niet te lang bewaren. Dat zou zonde zijn van de krabben en voor de mensen die willen genieten van onze heerlijke krab.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Bestellen?

Klik op bestellen en geef bij het invullen van het formulier aan welk gerecht je wilt bestellen. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet niet eventuele allergieën in te vullen in het balkje ‘opmerkingen of vragen’. Ga naar onze agenda voor meer themadagen.

BESTELLEN

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

CONTACT
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 20:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144
X