Krab(u)dag

5/5

Eerstvolgende: Zaterdag 27 Juni 2020

Heerlijke Surinaamse krab in kerriesaus in onze gezellige “woonkamer”. Krab(u) eten hoeft gelukkig niet meer eens in de 3 jaar, wanneer je op vakantie bent in Suriname. Het kan gewoon bij ons hier in Rotterdam. 

36 euro per portie krab / 18 euro per portie garnalen.

Wat krijg je van ons?

  • 600 gram massala krab
  • Surinaamse & Noorse krab
  • Nu ook keuze uit Kreeft en/of Garnalen
  • Basmati rijst
  • Verse groenten
  • Uitstekende gastvrije service

Extra Informatie Krab(u)dag

Onze krab(u) wordt geserveerd in kerriesaus, met rijst en groenten ernaast.  De krabben worden met zorg bereid en zijn gemaakt volgens authentiek Surinaams recept. We maken het niet te peper voor de mensen die niet pittig eten. Natuurlijk mag je wat extra peper erbij nemen als je jouw krabben graag heter wilt! 

Mocht je geen krab lusten, dan kun je ook garnalen krijgen of bekijk ons geheel menu. Geef het vooraf even aan. Ook kun je een combinatie kiezen.

Wat is kerriesaus?
Kerrie zul je wel kennen van roti. De kruiden waarmee de kip of het vlees klaargemaakt wordt heet masala oftewel kerrie. Vind je dat lekker? Dan zul je zeker ook genieten van onze krabu.

Aanbetaling
Wij vragen een aanbetaling van 15 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij ze niet te lang bewaren. Dat zou zonde zijn van de krabben en voor de mensen die willen genieten van onze heerlijke krab.

Genoeg parkeergelegenheid

Kwaliteit & service staat bij ons voorop

Laat het ons weten:

Allergieën?
Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Reserveren?
Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen. 

Locatie

Avenue Nine is pop-up eethuis dat Caribbean Soul-Food verkoopt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan. Kom lekker bij ons eten of genieten van onze Latinbootcamps.

  • Westelijk Handelssterrein (rode loper boven, unit 34 rechts (3de pand)
  • Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam
  • +31 103070962

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144

Reserveren

0,00 €