Eerstvolgende: zondag 20 september 2020

5/5

Rotidag

Speciaal voor de massala lovers organiseren wij een rotidag. Een heerlijk gerecht met halal kip, aardappel en groenten. De smaak wordt gekenmerkt door masala. Maak goed gebruik van de rotiplaat en eet gerust met je handen! 

roti schotel platter roti dag avenue nine surinaams restaurant rotterdam

Wat krijg je van ons?

  • Roti Platter voor 2 personen
  • 2 roti platen
  • Kipfilet
  • Oker
  • Zuur & Peper
  • Gugri (kikkererwten)
  • Zoetzure komkommers / rode ui
  • Basmati rijst - navulbaar
  • Verse groenten - navulbaar
  • Uitstekende gastvrije service

Extra informatie Rotidag

Op Rotidag zet Avenue Nine het Surinaamse gerecht Roti in het zonnetje. Dit doen we door middel van de Roti Platter. Dit is een rijkelijk gevulde platter voor 2 personen. De platter bestaat uit 9 verschillende items, die je in het rijtje hiernaast ziet staan. De rijst en groenten zijn onbeperkt navulbaar! 

Tip: kies voor een Roti Platter Upgrade! Inclusief voorgerecht en dessert. 

Wist je dat...

Roti voor Surinamers net zo normaal is, als dat een bordje met aardappelen, groenten en jus voor Nederlanders is? Maar wees gerust, zelf ervaren roti-eter beleeft roti op een vernieuwende manier door middel van de Roti Platter. 

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 15 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij ze niet te lang bewaren. Dat zou zonde zijn van de krabben en voor de mensen die willen genieten van onze heerlijke krab.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Reserveren?

Klik op Reserveren en geef bij het invullen van het formulier aan welk evenement je wilt bezoeken en het aantal personen dat het evenement zal bezoeken. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet in het vragen en opmerkingen balkje niet eventuele allergieën in te vullen. Ga onze agenda na voor meer themadagen.

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

VOLG ONS
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 23:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144

Reserveren voor Rotidag

Hoeveel Roti Platters verwacht u te bestellen? Let op: Een platter is voor 2 personen.
Upgrade platter: voorgerecht, Roti Platter en nagerecht voor 2 personen.
0,00 €
Extra informatie voor afhalen: de gerechten worden in magnetron opwarmbare bakjes meegegeven.
De keuken is geopend van 15.00 - 22.00 uur.
Zijn er bijvoorbeeld allergieën waar we rekening mee moeten houden? Zo ja, vermeldt dan de allergie en hoeveel personen van uw groep deze allergie hebben. Vermeldt dit ook altijd aan uw gastheer of -vrouw.
nl_NLDutch
nl_NLDutch

Wil je weten wat ik kook?

Schrijf je in dan voor mijn menumail

Hoe vaak wil je mijn menu ontvangen?