Volgende KWIE-KWIEDAG: Vrijdag 2 Juli 2021

5/5

Kwie-Kwiedag

Kwie-kwie is een zoetwatervis die veel voorkomt in de wateren van onder andere Suriname. Gezien het uiterlijk, een beetje vreemd, maar wel lekker! Dat is hoe veel mensen kwie-kwie zouden omschrijven. Deze vis wordt ook wel een ‘swampfish’ genoemd aangezien hij vooral goed vertoeft in moerasgebieden. Veel mensen uit Suriname vinden het een heerlijke vis om te eten.

Je kan kiezen uit Masala Kwie-Kwie of gevulde Kwie-Kwie

Wat krijg je?

Extra Informatie Kwie-Kwie

Wist je dat Kwie-Kwie een populaire vissoort is in Suriname en door velen wordt beschouwd als een ware delicatesse.

Naast Kwie-Kwie kun je ook kiezen voor andere gerechten van ons reguliere menu, zoals een Pom of Pastei deluxe maaltijd of ga voor een combinatie. Geef het aan bij bestellen.

Wat is kerriesaus?​​

Kerrie zul je wel kennen van roti. De kruiden waarmee de kip of het vlees klaargemaakt wordt, heet masala oftewel kerrie. Vind je dat lekker? Dan zul je zeker ook genieten van onze Kwie-Kwie.

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 15 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij ze niet te lang bewaren. Dat zou zonde zijn van de Kwie-Kwie en voor de mensen die willen genieten van onze heerlijke Kwie-Kwie.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Bestellen?

Klik op bestellen en geef bij het invullen van het formulier aan welk gerecht je wilt bestellen. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet niet eventuele allergieën in te vullen in het balkje ‘opmerkingen of vragen’. Ga naar onze agenda voor meer themadagen.

Bestellen

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

CONTACT
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 20:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144