Eerstvolgende: Zaterdag 5 juni 2021

5/5

Surinamedag @Home

Lust je Surinaams eten?

Op Surinamedag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van Suriname, zoals onze Pom, Pastei en Gevulde Sopropo. 

Themadagen Surinamedag

Ga voor deluxe!

Extra Informatie Surinamedag

Op Surinamedag geniet je van typische Surinaamse gerechten. Onze Pom staat centraal, maar je kunt natuurlijk ook genieten van onze overige gerechten, of kies voor een combinatie. Zie het volledig onderzicht verderop onder ‘bestellen’.

Waan je even op vakantie in Suriname. Het kan gewoon bij ons hier in Rotterdam.

Zoals ook vaker te zien op Waterkant.net

Wist je dat...

POM. het Surinaamse Nationaal gerecht is? Je vindt het op bijna elk feestje! Het staat voor gezelligheid, samenhorigheid, nostalgie en het is ook nog eens super lekker. 

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 15 euro per persoon, om no-shows te voorkomen. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij het eten niet te lang bewaren en vinden wij het zonde het weg te moeten gooien.

Allergieën?

Ben je ergens allergisch voor? Geef dit dan van tevoren aan bij het maken van de reservering. Onze kok houdt graag rekening met de klant.

Bestellen?

Klik op bestellen en geef bij het invullen van het formulier aan welke dag je wilt bestellen. Laat je naam, telefoonnummer en email achter zodat wij eventueel contact met jou kunnen opnemen. Vergeet niet eventuele allergieën in te vullen in het balkje ‘opmerkingen of vragen’. Ga naar onze agenda voor meer themadagen.

BESTELLEN

Locatie

Wij zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam in het prachtige Westelijk Handelsterrein. De Erasmusbrug is op 5 minuten loopafstand van Avenue Nine. Gratis parkeren kan na 18:00 uur aan de Parklaan. Voor 18:00 uur raden we de stadsgarage onder de Erasmusbrug aan.

ADRES
Van Vollenhovenstraat 15 – Unit 34, 3016 BE, Rotterdam

CONTACT
Phone: +31 103070962
Email: [email protected]
Do-Zo 15:00 – 20:00

VOLG ONS

Vragen of ontbreekt er informatie?

Neem contact met ons op via +31619191144