Themadagen

Lekker eten is een groot onderdeel van de Avenue Nine-experience. Als kers op de Ice Cream Soda organiseert Avenue Nine een aantal keer paar maand themadagen. Waan je even in de tropen dankzij Krabudag, Rotidagen en nog vele themadagen.

Mis het niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze themadagen en ontwikkelingen? Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als één van de eerste op de hoogte van onze nieuwste themadagen en belangrijke updates.  

Mis je kans niet om een themadag mee te maken! De themadagen zijn snel volgeboekt, dus reserveer direct. 

Reguliere openingstijden restaurant:
Zaterdag – zondag van 15.00 – 21.00 uur  

Nieuwsbrief

Agenda Themadagen

[wcs-schedule id=1]

 

Themadagen

Indonesische Rijsttafel

Berkat is een Indonesische rijsttafel. Het wordt geserveerd op een bananenblad en wordt tradiotioneel met de handen gegeten. 

Onze legendarische Krabudag
BEKEND VAN WATERKANT.NET. Op Krabudag geniet je van de meest smaakvolle en verse krab gerechten waar Avenue Nine bekend om staat. 

Speciaal voor de massala lovers organiseren wij een rotidag. Een heerlijk gerecht met halal kip, aardappel en groenten. De smaak wordt gekenmerkt door masala. Maak goed gebruik van de rotiplaat en eet gerust met je handen! 

bara Tuesday

De bara is oorspronkelijk afkomstig uit India. Het is een Surinaams-Hindoestaanse snack waarbij gekruid deeg wordt gefrituurd. Een bara lijkt op een donut, maar het is niet zoet ! Kruiden die in het deeg gaan zijn o.a komijn, knoflook, kurkuma en pepers. Je kunt dit eten met een lekkere pittige sambal (chutney)

Tijdens de Krabuboot wordt een viergangen aangeboden door Avenue Nine. Een unieke beleving met krab eten op het water, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht

Tijdens de Rotiboot wordt een tweegangen onbeperkt roti aangeboden door Avenue Nine. Een unieke belevenis waar je roti eet op het water, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht

Impressie Themadagen