Themadagen

Lekker eten is een groot onderdeel van de Avenue Nine-experience. Als kers op de Ice Cream Soda organiseert Avenue Nine een aantal keer paar maand themadagen. Waan je even in de tropen dankzij Krabudag, Krachtige Soependag, Surinamedag, Jamaicandag en nog vele themadagen.

Mis het niet!

Wil je op de hoogte blijven van onze themadagen en ontwikkelingen? Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als één van de eerste op de hoogte van onze nieuwste themadagen en belangrijke updates.  

En onthoudt, Avenue Nine is een pop-up restaurant, dus je weet maar nooit wanneer we weer weg-poppen. Mis je kans niet om een themadag mee te maken! De themadagen zijn snel volgeboekt, dus reserveer direct. 

Reguliere openingstijden restaurant:
Zaterdag – zondag van 15.00 – 21.00 uur  

Nieuwsbrief

Agenda Themadagen

[wcs-schedule id=1]

 

Themadagen

Berkat is een Indonesische rijsttafel. Het wordt geserveerd op een bananenblad en wordt tradiotioneel met de handen gegeten. 

Onze legendarische Krabudag
BEKEND VAN WATERKANT.NET. Op Krabudag geniet je van de meest smaakvolle en verse krab gerechten waar Avenue Nine bekend om staat. 

Speciaal voor de massala lovers organiseren wij een rotidag. Een heerlijk gerecht met halal kip, aardappel en groenten. De smaak wordt gekenmerkt door masala. Maak goed gebruik van de rotiplaat en eet gerust met je handen! 

Op Antillendag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van de Antillen. 

Op Surinamedag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van Suriname. 

Op Jamaicadag nemen we je met onze gerechten mee op een Caribische tour. Geniet van de nationale gerechten van Jamaica. 

Geniet van heerlijke Noordzee krab, garnalen met aardappelen of kreeft met botersaus. 

Contact westelijk handelsterrein avenue nine caribisch restaurant

Geniet van heerlijk eten in combinatie met een gezellige dinner show, tijdens de Bigi Playback Show. Doe gezellig mee of geniet van het talent! 

We hopen je snel te zien!

Ons restaurant is gevestigd op een mooie locatie in het historische Westelijk Handelsterrein. 

Impressie Themadagen

X